Om Grannstöd Bromma

Grannstöd i Bromma är inne på sitt tionde år. Den 18 augusti 2009 fick vi disponera bilen från Folksam och kunde starta.

Augusti 2009 drog vi således igång verksamheten Grannstöd Bromma. Folksam avslutade sitt stöd 2012 men vi var beslutna att fortsätta. Flera villaföreningar i Bromma med Västerled och Bromma Kyrka i täten, följda av Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Nockebyhov och Olovslund och några till stöttade en omstart och Bromma Stadsdelsförvaltning höjde det årliga anslaget. Vi har stöd från Svenska Bostäder och Micasa sedan 2012 liksom mäklarföretaget Hemfast på Ängbyplan. Volkswagen har hjälpt oss genom att låna ut en bil till oss dessa år.

Volkswagen avslutade sin sponsring i höstas vilket överraskade oss men kunde lösas genom att vi fick köpa bilen vi disponerat. Vi var tvungna att förstärka ekonomin för att finansiera bilköpet! Av det skälet drog vi igång en INSAMLING FÖR ETT TRYGGARE BROMMA – GRANNSTÖDSBILEN. Vi gjorde detta upprop i några Facebook grupper i Bromma och fick ett strålande gensvar från hela Bromma! Dessa gåvor betyder att vi kan köra vidare!
     Om Du vill bidra så är du välkommen att sätta in 100 SEK (eller annat belopp) på föreningens plusgirokonto 528864-2
eller swisha till 076 76 39 666 (ekonomiansvarige Lars Ericson).


BROSCHYREN

Läs mer om Grannstöd Bromma – klicka på broschyren om du vill skriva ut den. Skriv på fram och baksida på A4 papper och vik snyggt.    Det skall finnas ett antal i bilens dörrficka. Säg till om det saknas! 

 

Boendeföreningar som sponsrar Grannstöd i Bromma: Västerled, Bromma Kyrka/Eneby, Norra Ängby, Ulvsunda, Södra Ängby och Olovslund. Vi har även stöd av Fastighetsbolagen och mäklarföretaget HEM-fast.